Posts

Showing posts from April, 2016

Sesuatu Yang Hebat di Sunway Putra Mall |Marvel’s Captain America: Civil War

Image
Sunway Putra Mall telah bekerjasama secara eksklusif dengan Disney dan Marvel untuk membawa peminat Marvel bersama-sama untuk meraikan tayangan filem bermula dari 15 April hingga 8 Mei 2016.
Pertempuran antara Captain Amerika dan Iron Man yang disertai bersama beberaapa adiwira yang lain menjadikan filem ini sarat dengan aksi yang sememangnya snagat dinanti.
Diantara.....
Kebebasan atau keselamatan? 
So, anda dipihak yang mana? Istimewanya di Sunway Putra Mall di mana pengunjung boleh menentukan pihak mana yang mereka mahu sertai iaitu samada #TeamCap atau team #IronMan.

Yang lebih menarik terdapat pelbagai koleksi monumen Captain Amerika dan Iron Man serta pasukannya dipamerkan di rung legar tengah Concourse Main Sunway Putra Mall. 

Terdapat satu booth virtual realiti yang mana pengunjung boleh bergambar menggunakan perisai Captain Amerika dan juga Iron Man. Dan boleh membawa balik foto/gambar untuk dibawa balik secara percuma.

Para pengunjung juga boleh menyertai Pertandingan Cospl…

Transbella dan Transgluta | Suplemen Mencerahkan Kulit Buat Lelaki Mahupun Wanita

Image
Semua orang inginkan kulit yang cantik, mulus, putih berseri-seri. Dan saya juga percaya, selain daripada penjagaan luaran muka seperti ~membersih, melembut menggunakan toner, melembap menggunakan pelembap. Kita juga perlu mengambil suplemen bagi memastikan kulit wajah kita benar-benar cerah dengan tona sekata, semakin mulus dan paling penting ianya menyerlahkan aura seri dari dalam
Dan baru-baru ini saya telah diperkenalkan dengan satu produk keluaran Zenia Niaga iaitu Transbella dan Transgluta. Yang mana kedua-dua produk ini mengandungi 1001 kebaikan tanpa sebarang kesan yang memudaratkan.
Kehadiran Atita Haris selaku duta untuk produk Transbella bersama keluarganya memang mencuri perhatian tetamu. Atita yang juga pengguna produk Transbella membuktikan bahawa kulit kita boleh jadi cantik dan mulus melalui pengambilan suplemen  Transbella secara konsisten.

Testimoni dari Atita turut disokong oleh Intan Dayana ini yang juga merasai perubahan terhadap dirinya setelah mengambil supleme…

Promosi Hi Tea Bersempena Dengan Parents' Day di Restoran Sky 360

Image
Bagi mereka yang ingin mencari kelainan dalam meraikan hari ibubapa yang tersayang. Bolehlah memilih Restoran Sky 360 yang terletak di Hotel One City Mall. Keunikkan restoran yang terletak di bahagian atas sekali di bangunan membolehkan kita melihat kecantikan pemandangan dari atas bangunan.

 Untuk kali ini Restoran Sky 360, menawarkan promosi istimewa hi-tea dengan harga RM68 untuk satu set (2 orang). Hidangan pemanis mulut yang begitu menyelerakan selain dari pilihan teh O/kopi O (free flow).

Antaranya pemanis mulut yang ditawarkan dalam set seperti:-

Scone with condiments (whipped cream and jam)

Valrhona Chocolate Brownies
Rasberry Financier
Royal Charcoal Ham and Cheese
Red Velvet Cupcake
Not in the pics: Mini Fresh Tartlet and Salmon Gravlax with Choux Paste
Snap shot : Set For Parents'Day!

Tawaran hanya untuk hari Sabtu dan Ahad, bermula 7 May 2016 sehingga 26 Jun 2016 dari jam 2 pm - 5 pm sahaja.
Untuk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi 03-51159887
:)

London Carnival Sale!

Image
Dalam meneruskan hidup di dunia yang serba-serbi memerlukan duit, memang kita sebagai ibu-bapa kena bijak berbelanja. Apatah lagi barangan belian yang merupakan satu keperluan asas buat anak-anak. Jadi bila ada sahaja jualan yang berbaloi diwar-warkan kan kita haruslah tidak melepaskan peluang. Ini kerana harga yang bakal ditawarkan jauh lebih murah dan lebih berpatutan.
Hokeh saya nak sampaikan satu berita baik untuk semua ibu bapa!!!!!
The Parenthood pusat sehenti kegemaran keluarga di Sunway Putra Mall, telah menganjurkan karnival jualan selama 2 hari iaitu 30 April - 1 May 2016. Sepanjang karnival jualan ini terdapat pelbagai barangan  bayi sehingga kanak-kanak dari pelbagai jenama yang dijual dengan harga begitu berbaloi.
Dan istimewanya pada 30 April 2015, untuk waktu masa tertentu (rujuk poster diatas), harga jualan lelong untuk lampin pakai buang (pampers), yang mana jika kita membeli 2 pampers, kita akan bakal menerima lagi 1 pampers secara PERCUMA!
Memang menarik bukan, tawa…

Hari Aspriasi Media Di Jump Street Trampolin Park

Image
Jump Street Trampolin Park sebuah taman permainan berkonsep “urban” yang sesuai untuk orang dewasa mahupun kanak-kanak. Di taman ini telah disediakan beratus-ratus trampolin bervariasi cabaran,  dari lantai sehinggalah ke dinding.Selain itu di Jump Street Trampolin Park juga ada menyediakan pakej-pakej  untuk aktiviti tertentu seperti sambutan hari jadi, team-building dan pelbagai lagi pada harga yang cukup istimewa.
Terletak di sebuah gudang bersebelahan Jaya One, taman trampolin  ini dibahagikan kepada beberapa bahagian; gelanggang utama  yang menampilkan sejumlah trampolin yang berhubung antara satu sama lain (dengan keluasan 9000 kaki persegi),dua gelanggang dodge ball, sebuah ‘foam pit’, gelanggang kanak-kanak dan bola keranjang serta enam trampolin bertaraf Olimpik. Terdapat juga dinding larian dengan pelbagai ketinggian berbeza.
Antara trampolin yang terdapat di Jump Street Trampolin Park :=)

Oh ya! Saya antara rakan media serta blogger yang turut hadir  pada  Hari Apriasi Media …